Onderhoud
Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden.

Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij Garage Van Wijk Premium-Cars aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: Garage Van Wijk Premium-Cars is altijd de beste keus.

Grote beurt en kleine beurt voor uw auto

Met de grote beurt van Garage Van Wijk Premium-Cars kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie, filters en bougies worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd. Combineer uw grote beurt bij Garage Van Wijk Premium Cars met een apk-keuring en wij voeren de apk-keuring gratis voor u uit! Daarnaast biedt Garage Van Wijk een betrouwbare kleine beurt waarbij olie wordt ververst en uw auto op tientallen punten wordt gecontroleerd. Met Garage Van Wijk Premium-Cars gaat u altijd veilig de weg op. 

 

Hoe vaak is regulier auto-onderhoud nodig?

Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig. Garage Van Wijk Premium-Cars voert dit onderhoud graag voor u uit. Wilt u een prijsopgave bel of mail ons. U wordt altijd vooraf gebeld als blijkt dat er een onverwacht probleem en reparatie aan het licht komt.